dimarts, 3 de març del 2009

Els nostres contes,6: El vampir famolenc

Havia una vegada un vampir que vivia en un casa molt vella a un kilometre del poble. Ell un dia estava cansat de menjar els animals que havia en la seua casa i no havia menjat feia 3 dies, així que va anar al poble per a veure que hi havia per a menjar.
Va arribar al poble en 5 minuts, perquè els vampirs saben córrer molt ràpid. Al arribar hi havia molta gent per a menjar. Ell ha vist un home molt gros i, com tenia tant de fam, li ha anat un poc darrere.
L’home gros viu en un mansió, era l´alcalde del poble i era molt ric. El vampir el va seguir 3 hores, estava cansant-se molt rapidament i tambè hi havia un policia molt vell que ha vist que havia un home nou al poble, que potser era un lladre, ell ha anat a parlar amb el vampir
- Bon dia estàs buscant alguna cosa?
El vampir, sense girar-se, mirant l’home ric i gros ha dit:- no, no estic buscant res. Gràcies. Adeu "
El policia, com ja sabia que volia matar l’alcalde, va voler matar el vampir abans de que ell mate el president. Després de 3 hores el president va anar a casa el vampir i va saltar per una finestra que estava oberta. L`alcalde s’ha acostat, i el vampir l’ha vist i l’ha mossegat i l’ha matat.
"boom,boom"era la porta
- va vampir, vine fora no pots escapar. Et tenim rodejat per tots els costats.
El vampir va decidir menjar-se els 3 policies que estaven a la finestra i també un vell home que estava passejant. Després es va escapar al bosc i cada nit es menjava una persona, cada nit durant 2 anys…Al final sols hi va quedar el vell policia.

Tom Collier

La verema i l'elaboració del vi

Els nostres contes, 5: Perill a la carretera

Un dia jo i la meua amiga estavem passejant per la carretera .De repent haviem de passar la carretera i venia un cotxe , la meua amiga volia passar pero han vingut uns xics i l ‘han embuixada per a què no l’atropelle el cotxe.
La meua amiga li va agrair el que havia fet por ella. Després jo li vaig dir que mai passe la carretera fins que passen els cotxe. Jo estava contenta perquè no li havia passat res a la meua amiga.
A continuació ella se’n va anar i em vaig quedar sola enfront del Punt Jove. Un xic volia que jo l’acompanyara al camp de futbol però jo no volia, m'ha agafat amb les mans i havia d’anar amb ell...Però despres me va dir que si volia.

Raluca