dimarts, 3 de març del 2009

Els nostres contes,6: El vampir famolenc

Havia una vegada un vampir que vivia en un casa molt vella a un kilometre del poble. Ell un dia estava cansat de menjar els animals que havia en la seua casa i no havia menjat feia 3 dies, així que va anar al poble per a veure que hi havia per a menjar.
Va arribar al poble en 5 minuts, perquè els vampirs saben córrer molt ràpid. Al arribar hi havia molta gent per a menjar. Ell ha vist un home molt gros i, com tenia tant de fam, li ha anat un poc darrere.
L’home gros viu en un mansió, era l´alcalde del poble i era molt ric. El vampir el va seguir 3 hores, estava cansant-se molt rapidament i tambè hi havia un policia molt vell que ha vist que havia un home nou al poble, que potser era un lladre, ell ha anat a parlar amb el vampir
- Bon dia estàs buscant alguna cosa?
El vampir, sense girar-se, mirant l’home ric i gros ha dit:- no, no estic buscant res. Gràcies. Adeu "
El policia, com ja sabia que volia matar l’alcalde, va voler matar el vampir abans de que ell mate el president. Després de 3 hores el president va anar a casa el vampir i va saltar per una finestra que estava oberta. L`alcalde s’ha acostat, i el vampir l’ha vist i l’ha mossegat i l’ha matat.
"boom,boom"era la porta
- va vampir, vine fora no pots escapar. Et tenim rodejat per tots els costats.
El vampir va decidir menjar-se els 3 policies que estaven a la finestra i també un vell home que estava passejant. Després es va escapar al bosc i cada nit es menjava una persona, cada nit durant 2 anys…Al final sols hi va quedar el vell policia.

Tom Collier

1 comentari:

Ke Kou Kele ha dit...

Jo volia ser vampir que ara estan molt de moda, però em vaig acabar d'Home Llop...